Oplossingen

Van onderdeel tot geheel

Als distributeur voor IT-componenten houden wij ons bezig met optimale beschikbaarheid en efficiënte logistieke processen. Maar niet alleen daarmee. Een component is altijd een deel van een totaaloplossing. Daarom combineren en verbouwen we de afzonderlijke onderdelen tot samenhangende systemen of volledige installaties. Zo zijn twee merken ontstaan die gericht tegemoet komen aan de wensen van de marktn:

axxiv - Computing Solutions voor ondernemingen

Met het merk axxiv bieden we moderne oplossingen voor professioneel gebruik in kleine tot middelgrote bedrijven. De axxiv-oplossingen zijn in te delen in drie groepen:

Computing Devices

Computing Devices

Geassembleerde pc's, notebooks, workstations en servers de zijn gebouwd volgens individuele eisen en wensen.

De kwalitatief hoogwaardige systemen zijn het perfecte alternatief als de standaard pc niet voldoet aan bijzondere wensen.

axxiv-systemen

Cloud Computing

Cloud Computing

Hybride opslag- en netwerkinfrastructuren zijn vandaag de dag voor ondernemingen de ideale oplossing. De cloud-producten van axxiv zijn ondergebracht in het Zwitserse datacenter en kunnen via een comfortabel online platform met één druk op de knop worden opgeschaald.

Dynamische IT-infrastructuur

Digital Signage

Display Solutions

Door digital signage en multi-display-oplossingen zijn reclame bij het POS en instructies gedigitaliseerd. Naast de software en hardware voor innovatieve display-oplossingen bieden we ook een omvangrijk service-aanbod, zoals assemblage, montage, monitoring, enz.

Digital signage oplossingen
axxiv Logo

We verkopen de axxiv-producten via een netwerk van geautoriseerde herverkopers in Zwitserland.

axxiv.ch

Joule Performance – geoptimaliseerde highend gaming pc's

In de Joule Performance systemen worden componenten met de beste performance gecombineerd met innovatieve waterkoeling. De computers zijn maximaal op tempo ingericht en overklokt om gamers en e-sporters te voorzien van de beste technische condities voor succesvolle battles.

Jouleperformance Gaming PC

Bij Joule Performance pc's worden de technische ressourcen benut tot de grenzen van wat mogelijk is. Ze maken de voorsprong zichtbaar en scheppen de voorwaarde voor een nieuw gaming-tijdperk. De systemen blinken uit door innovatief grafisch vermogen en perfect uitgebalanceerde waterkoelingsystemen. Door de combinatie van exclusieve technologieën en de beste gaming componenten zijn dit onnavolgbaar krachtige systemen.

Littlebit Technology Group

De Littlebit Technology Group voert als groothandel IT-componenten, aanverwante en consumentenproducten en vormt daarmee de brug tussen fabrikanten en de lokale handel.

Hoofdvestiging

Littlebit Technology AG | Bösch 83 | 6331 Hünenberg Switzerland

+41 41 785 11 11