Profiel

BEWEGING – ONTWIKKELING – SAMENWERKING

BEDRIJFSPROFIELDe Littlebit Technology Group voert als groothandel IT-componenten en aanverwante producten en vormt daarmee de brug tussen fabrikant en lokale handel. Van logistiek fulfilment tot het positioneren van merken voert Littlebit Technology alle werkzaamheden uit om merken optimaal te representeren op de lokale markten.

Specialisering
Aangezien de Littlebit-groep zich concentreert op speciale productcategorieën beschikken productmanagers en verkoopteams over veel specifieke knowhow. De in- en verkoopprocessen zijn gestroomlijnd en efficiënt. Geautomatiseerde processen geven fabrikanten maximale transparantie bij de samenwerking met de distributeur. De klant kan op zijn beurt dankzij de individuele contacten gemakkelijker inkopen. Daarbij houdt Littlebit Technology altijd de oplossing in het oog en positioneert nieuwe technologieën op nationale markten.

Dicht bij de klant
Om de IT-handel optimaal te kunnen bedienen, opteert Littlebit Technology voor nauwe partnerschappen en persoonlijk contact. Want alleen wie de behoeften van de klant tot in detail begrijpt, kan gerichte meerwaarde bieden. Dat is het doel waarnaar de medewerkers van Littlebit Technology elke dag streven.

Onze waarden
Motion

De dynamiek van de IT-markt zit onze onderneming in het bloed, we stimuleren innovaties en bereiden ons flexibel voor op de eisen van morgen.

Advancement

Wij vertrouwen op de individuele vaardigheden, inzet en loyaliteit van onze medewerkers. Ons gezamenlijk verder ontwikkelen en het bereiken van persoonlijke doelen zijn de drijfveren achter onze onderneming.

Cooperation

Waardevolle samenwerkingen met klanten, leveranciers, technologiepartners, medewerkers en dienstverleners zijn de pijlers van ons succes. We communiceren open, met respect en constructief.

Littlebit Technology Group

De Littlebit Technology Group voert als groothandel IT-componenten, aanverwante en consumentenproducten en vormt daarmee de brug tussen fabrikanten en de lokale handel.

Hoofdvestiging

Littlebit Technology AG | Bösch 83 | 6331 Hünenberg Switzerland

+41 41 785 11 11