Onze werkzaamheden:

Hoe pas jij daarin met je talenten?

Onze beroepsgroepenProductmarketing / inkoop

Ons team Productmarketing / inkoop kent de lokale markt en vult aan de hand daarvan ons portfolio in. De pm's plannen afzet- en marketingmaatregelen. Ze verzorgen de inkoop en voorzien ons verkoopteam van alle benodigde informatie.

Verkoop

Het nauwe contact met onze klanten kenmerkt het dagelijks leven van ons verkoopteam. Onze klanten zijn herverkopers, ons verkoopteam plant met hen strategische deals op lange termijn.

Marketing communications

In de Marcom-divisie wordt de informatie voor onze klanten en externe media verwerkt en via diverse kanalen gepubliceerd. In samenwerking met productmarketing worden marketingmaatregelen gepland en omgezet.

Logistiek

Onze logistieke medewerkers verzorgen ontelbare goederenbewegingen, zodat elke klant zo snel mogelijk de bestelde artikelen ontvangt in de juiste hoeveelheid.

Techniek / RMA

Ons team Techniek verzorgt allerlei service. Ze evalueren en ontwikkelen oplossingen, bieden support aan onze klanten en handelen de garanties af.

Boekhouding

Het accounting team zorgt voor een correcte boekhouding en betaalt onze rekeningen op tijd. Indien nodig herinnert het onze klanten vriendelijk aan nog openstaande rekeningen.

Human Resources

Steeds als we versterking nodig hebben wordt ons HR-team actief en recruteert nieuwe collega's die passen in onze onderneming.


We zoeken geëngageerde nieuwe collega's


Naar de vacatures Solliciteer bij ons!
Littlebit Technology Group

De Littlebit Technology Group voert als groothandel IT-componenten, aanverwante en consumentenproducten en vormt daarmee de brug tussen fabrikanten en de lokale handel.

Hoofdvestiging

Littlebit Technology AG | Bösch 83 | 6331 Hünenberg Switzerland

+41 41 785 11 11